درسته ولی برای کار اداری 2 اسلات pci نهایت کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا g31 بستی شما؟
درسته ولی برای کار اداری 2 اسلات pci نهایت کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا g31 بستی شما؟
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم به شما پیشنهاد میکنم سراغ چیپست amd برید 780g بخصوص سری که رم ساید پورت داره فوق العاده هستش ( این مینها رم گرافیک هم روی مین دارند که میتونید فقط از همون استفاده کنید یا از رم سیستمتون به اون اضافه کنید )
همین الان دارم با یدونه ازراک A780GM-LE/128M این پست رو میزنم که یه سمپرون 140 روش انداختم خیلی راحت توی ۷ و لینوکس کار میکنه واقعا نمیشه تفاوتی بین این و گرافیک 4830 که روی سیستم دیگم هستش حس کرد ( البته به جز بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
البته قیمت مین از g31 بالاتره ( ۶۶ تومن گرفتم ) ولی واقعا ارزشش رو داره
کلا سریهای gma اینتل چنگی به دل نمیزنه ولی اگر بیس اینتل میخواهید ببندید بهتره برید سراغ nvidia ، سری آنبرد 8200 خوبه حتی بنظرم 7050 nvidia هم از x4500 اینتل بهترو رونتره
موفق باشید
soroush_es (02-10-09)
ممنون از راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم AMD Athlon II X2 250 در مقایسه با 5300 خوب باشه؟
در حال حاضر 240 توی بازار هستش که قیمتش هم مناسبه ( حدود ۶۳ ) که اونم بیشتر از ۱۰٪ از e5300 قویتره ( 250 ۷-۸ درصد قوی تر از 240 هستش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم که کار معمولی میخواهید انجام بدین یدونه سمپرون 140 بگیرید به قیمت ۴۲ که کاملا کارهای روزمره رو انجام میده ( تا حالا از ۳ تا 140 که تست کردم ۲ تاش راحت آنلاک شده و جالبه که کاملا هم استیبل بود و الان با فرکانس 3.2 با هر دو هسته عالی کار میکنه )
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 02-10-09 انجام شده است
soroush_es (02-10-09)
من تاحالا اور نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فن استوک برای 24/7 میشه اور کرد؟
اگر بشه من یک سیستم کلا برای خودم هم بخرم؟
ممنون
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من احتمالا یکی g31 می بندم و یکی هم 780G
این سری cpu خیلی خنکه ( سمپرون 140 ، athlon ii و phenom ii 9xx ) با فن استوک به راحتی تا 20-30 درصد میتونید 7/24 آور کنید البته کلاک پایه هم مهمه مثلا 965 خودش به اندازه کافی آور شده و یه 10 ٪ جا داره ولی athlon ii 240 تا 3.2 الی 3.4 راحت بالا میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خرید g31 هم بعدا پشیمون میشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
soroush_es (03-10-09)
|
|
شما دوستان من رو به amd علاقه مند کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کلا سیستم آنبرد رو تصمیم گرفتم amd ببندم.
سیستم ها قرار تو مغازه باشه
فیش پرینر،بارکد پرینتر،بارکد اسکنر و موس بی سیم و کارت tv و مودم روش باشه
مادر بورد خوب تا نهایت 70 اگر معرفی کنید ممنون میشم؟؟
مادر بورد هایی باشه که کلا سیستم ها رو بر اساس اون به مشتری لیست بدم
یعنی گارانتی هم خوب باشه یا حداقل بی مشکل باشه
خازن جامد باشه چون 24/7 هستند.
این 2 تا رو از راهنمایی دوستان انتخاب کردم
ممنون
َُASROCK A780GM-LE/128M
Elitegroup A780GM-A
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks